Ποιος θα φροντίσει για σένα;

Ποιος θα φροντίσει για σένα;

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων της χρονιάς 18 – 19 αισθανόμαστε περήφανοι για τη δουλειά που γίνεται στο πρωτοποριακής λογικής και σχεδιασμού, για τα ελληνικά δεδομένα, Γραφείο Σταδιοδρομίας του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος.

Σκέψεις και θετικές αλλαγές, που κρατάμε από τις φετινές ανοιχτές συναντήσεις όλων μας, είναι μεταξύ άλλων:

  1. Κάθε σπουδαστής έχει πλέον το ατομικό book εργασιών (photos & videos) να τον συνοδεύει.
  2. Kάθε σπουδαστής αναπτύσσει σχέση ζωής με τον προσωπικό του coach.
  3. Η φιλοσοφία ότι ο σπουδαστής αντιμετωπίζεται ως επαγγελματίας από την πρώτη στιγμή που έρχεται κοντά μας, η υποστήριξη με κάθε τρόπο της θέλησής του να  μάθει και να διακριθεί έχει πλέον γίνει γνωστή όχι μόνο στους επαγγελματίες της Τουριστικής Αγοράς αλλά και στους υπόλοιπους τομείς που έχουμε εντάξει στα προγράμματα επαγγελματικών σπουδών του Θεσσαλικού ΙΕΚ.
  4. Οι σπουδές στο Θεσσαλικό ΙΕΚ είναι μέσο για την επαγγελματική αποκατάσταση, δεν είναι αυτοσκοπός
  5. Η αποστολή μας δεν τελειώνει με τη λήξη των μαθημάτων στην τάξη και τα εργαστήρια. Ως επαγγελματίες επιστρέφουμε πάντα πίσω στους χώρους που αγαπήσαμε, για να μάθουμε ότι καινούργιο και να κτίσουμε νέες επαγγελματικές συνεργασίες.
  6. Ευχαριστούμε τις Επιχειρήσεις και τους Οργανισμούς που επισκέπτονται τις ηλεκτρονικές εφαρμογές μας και επιλέγουν το προσωπικό τους μέσα από τους σπουδαστές μας. Τους ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, την συνεργασία και τις υποδείξεις τους!

Η κορυφαία ποιότητα στις επαγγελματικές σπουδές είναι εδώ!Send message via your Messenger App
X