Σεμινάριο «Παραδοσιακές συνταγές … σε εξέλιξη»
Σεμινάριο «Παραδοσιακές συνταγές … σε εξέλιξη»
με τον Chef Αναστάσιο Ανδριώτη.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25/11/2019 το σεμινάριο με θέμα «Παραδοσιακές συνταγές …σε εξέλιξη» από τον Chef Αναστάσιο Ανδριώτη, που διοργανώθηκε στα πλαίσια του κύκλου σεμιναρίων από την ΕΝΩΣΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ σε συνεργασία με το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα υψηλού επιπέδου σεμινάριο, από έναν εξαίρετο chef, με είκοσι και πλέον χρόνια παρουσίας στον χώρο της εστίασης, ενεργό διοικητικό μέλος της λέσχης αρχιμαγείρων Κέρκυρας, θερμό υποστηρικτή των Ελληνικών προϊόντων, με πολλές διακρίσεις σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς.
Στο τέλος του προγράμματος, οι συμμετέχοντες παρέλαβαν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης, καθώς και booklet με όλες τις πληροφορίες και τις συνταγές του σεμιναρίου.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κύριο Αναστάσιο Ανδριώτη για την άρτια παρουσίαση αλλά και την ΕΝΩΣΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ για την άψογη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε.