Κλείσε Επίσκεψη

Ανακάλυψε τον κόσμο των επαγγελμάτων

Ανακάλυψε τον κόσμο των επαγγελμάτων

Κλείσε σήμερα μία δωρεάν επίσκεψη με συμβούλους σταδιοδρομίας

Το γραφείο σταδιοδρομίας των Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών Γιάτσος στέκεται δίπλα σου σε κάθε βήμα της επαγγελματικής σου πορείας. Με μια δωρεάν επίσκεψη, σου δίνεται η μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψεις τις κλίσεις, τα ταλέντα και τα ενδιαφέροντά σου, ώστε να επιλέξεις το επάγγελμα που πραγματικά σου ταιριάζει και σε γεμίζει. Σε προσκαλούμε να κάνεις το πρώτο βήμα προς ένα λαμπρό μέλλον, εξερευνώντας τους τομείς που σε ενδιαφέρουν και μαθαίνοντας περισσότερα για τον κόσμο των επαγγελμάτων. Μη διστάσεις να έρθεις σε επαφή με εξειδικευμένους συμβούλους, οι οποίοι θα σε καθοδηγήσουν με στόχο να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις για την καριέρα σου, ανεξαρτήτως την ηλικία σου. 

Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να έρθεις σε επαφή με τον κόσμο των επαγγελμάτων, μέσω των εξειδικευμένων επαγγελματικών συμβούλων στο #thessalikoiekgiatsos.

Πρόγραμμα σεμιναρίου:

  • Ανακάλυψη ταλέντων και ενδιαφερόντων
  • Ανάλυση δυνατοτήτων και αδυναμιών
  • Σαφής καθορισμός στόχων και επαγγελματικής πορείας
  • Ενημέρωση για τις τάσεις της αγοράς και τις εκπαιδευτικές ευκαιρίες
  • Εξατομικευμένη συμβουλευτική για την επαγγελματική πορεία με διαρκή υποστήριξη
  • Δημιουργία φακέλου τυπικών και ουσιαστικών προσόντων (portfolio) για την άμεση αξιοποίηση των ευκαιριών της αγοράς εργασίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Επένδυσε στον εαυτό σου σήμερα και άνοιξε νέους ορίζοντες για το αύριο. Η καριέρα που ονειρεύεσαι είναι πιο κοντά από όσο νομίζεις!

Επικοινώνησε σήμερα με το γραφείο σταδιοδρομίας στο career@thessalikoiek.gr.

Ανακάλυψε τον κόσμο των επαγγελμάτων