Ακόμα μαγειρεύουν...
Ακόμα μαγειρεύουν...
Απίστευτα πιάτα σήμερα από τους δευτεροετείς σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής (chef).
Ψαρονέφρι γεμιστό, Κοτόπουλο ρολό με γλυκοπατάτα, σαλάτα αβοκάντο με κινέζικο λάχανο, Μιλφέιγ χωριάτικου φύλλου με λαχανικά, φωλιά παρμεζάνας με μανιτάρια και πράσινη σαλάτα, Κοτόπουλο με αγκινάρες αλά πολίτα, τορτίγια από παρμεζάνα και φιλέτα με σως μαδέρα – σοκολάτα με γλυκοπατάτα και τρουφέλαιο…
Κι όμως όλα αυτά γίνονται στο εργαστήριο του Θεσσαλικού ΙΕΚ και μάλιστα από σπουδαστές!!!