Ημέρα... δημιουργίας
Ημέρα... δημιουργίας
Άκρως δημιουργική και η σημερινή ημέρα για τους σπουδαστές του τμήματος μαγειρικής (chef), τόσο τους πρωτοετείς όσο και τους δευτεροετείς.
Οι «μικροί» πειραματίστηκαν με τη μπεσαμέλ και τα παράγωγα της κι έφτιαξαν τυρόπιτα αλλά και παστίτσιο λαχανικών με μανιτάρι, πατάτα, λιαστή ντομάτα, μπέικον και μυρωδικά.
Τα πιάτα των δευτεροετών σε… άλλο επίπεδο:
- Πέρκα πανέ με ριζότο παντζάρι,
- Πέρκα σοτέ με σος λεμονιού και γαλλικές πατάτες με σάλτσα βερτ,
- Κοτόπουλο με σος λεμόνι και ραβιόλια με γέμιση τυριών και κρέμα γλυκιάς κολοκύθας.