Έμαθαν τα μυστικά της μοριακής γαστρονομίας
Έμαθαν τα μυστικά της μοριακής γαστρονομίας
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο σεμινάριο μοριακής γαστρονομίας που πραγματοποιήθηκε στο «Θεσσαλικό ΙΕΚ – Γιάτσος» στα Ιωάννινα.
Οι συμμετέχοντες στο «advanced level» είχαν την ευκαιρία να δουν τις τεχνικές «vacuum sous vide», «thermos mix», «ξηρός πάγος» και εκπαιδευτούν πάνω σε αυτές.
Βασικοί εισηγητές ήταν οι καταξιωμένοι chef, Σπύρος Δόσης και Δημοσθένης Ντάνος.