Παράδοση & τεχνολογία στην κουζίνα!
Παράδοση & τεχνολογία στην κουζίνα!
Όταν η τεχνολογία «παντρεύεται» με την παράδοση, τότε τα αποτελέσματα στην κουζίνα είναι, το λιγότερο, εντυπωσιακά.
Το διαπίστωσαν και οι σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής, χρησιμοποιώντας αγνά, παραδοσιακά υλικά από το Τυροκομικό εργαστήρι Ευθυμίου και υπό την καθοδήγηση των σεφ - καθηγητών τους, Χρήστου Μάστορα και Γιώργου Φλέρη δημιούργησαν εκλπηκτικές παρασκευές.
Άνοιξαν φύλλο και έφτιαξαν πεντανόστιμες πίτες, ενώ κάνοντας χρήση του thermomix παρασκεύασαν μους φέτας, μους ροκφορ που τα συνδύασαν με ντρέσιγκ μελιού και κρίταμο, πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι με ψητά ντοματίνια.
Απλά και εντυπωσιακά!