Κλείσε Επίσκεψη

Κλείσε Επίσκεψη

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με κάποιες βασικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν έναν εκπαιδευτικό μας σύμβουλο να έρθει άμεσα σε επαφή με εσάς. Τα στοιχεία αυτά θα παραμείνουν στην κατοχή του Θεσσαλικού ΙΕΚ Γιάτσος για δύο έτη από την ημερομηνίας συμπλήρωσης της φόρμας, για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέους διαγωνισμούς, εκδηλώσεις, προγράμματα σπουδών, και άλλα ζητήματα σχετικά με την εκπαίδευση. Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να μας στείλετε email στο info@thessalikoiek.gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Appointment

* Υποχρεωτικά πεδία

7 μετάλλια στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef»!!!

7 μετάλλια στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef»!!!

7 μετάλλια κατέκτησε  η  ομάδα Μαγειρικής,  Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής που εκπροσώπησε επάξια το Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος με την συμμετοχή της στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef 2018».

Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει και διαφορετικά αφού την αγωνιστική ομάδα προετοίμασαν οι  καθηγητές – CHEF Α. Γεωργούλης, Ε. Ξερουδάκης, Κ. Zιάβρος, Χ. Διαμάντης, και Α. Τσίλης.

Στον διαγωνισμό που διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο στην Αθήνα, συμμετείχαν σπουδαστές απ’ όλη την Ελλάδα, οι οποίοι παρουσίασαν τις δημιουργίες τους και βαθμολογήθηκαν από τους κριτές με τη διαδικασία της «τυφλής δοκιμής».

Τον  μαγειρικό διαγωνισμό ελληνικής κουζίνας οργάνωσε  το Chef Club Κρήτης στα πλαίσια της Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ» και στόχος των διοργανωτών ήταν  να  αναδειχθούν οι επόμενοι μεγάλοι σεφ της χώρας. 

Αναλυτικά οι σπουδαστές του ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΙΕΚ κατέκτησαν τα εξής μετάλλια:

Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Ζεστό πιάτο από δημιουργική ελληνική κουζίνα με βάση τα σαλιγκάρια».

Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία «Ζεστό πιάτο με λαυράκι συνοδευόμενο από άγρια χόρτα».  

Ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία «Ζεστό πιάτο με κοτόπουλο συνοδευόμενο από παροδοσιακό ζυμαρικό».  

Ασημένιο  μετάλλιο στην κατηγορία «Δημιουργικό πιάτο με ψάρι».

Χάλκινο  μετάλλιο  στην κατηγορία «Δημιουργικό πιάτο με ψάρι».   

Χάλκινο  μετάλλιο στην κατηγορία «Ζεστό πιάτο με αλμυρές ατομικές τάρτες». 

Χάλκινο  μετάλλιο στην κατηγορία  των  επαγγελματιών   «Τούρτες γάμου».  

Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές και τους  καθηγητές μας.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια:

  •   EGEM, Hotel & Restaurant Equipment
  •   Provil, taste & flavour
  •   Gretan Artisans, Gretan fleur de sel
  •   Sigma, προϊόντα  σαλιγκαριού
  •   Οικογένεια Βαϊμάκη, (ξύδια, ελιξίρια)
7 μετάλλια στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef»!!!

Φωτογραφικό Υλικό

7 μετάλλια στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef»!!!
7 μετάλλια στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef»!!!
7 μετάλλια στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef»!!!
7 μετάλλια στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef»!!!
7 μετάλλια στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef»!!!
7 μετάλλια στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Greek Chef»!!!