ιανουάριος, 2020

27ιαν(ιαν 27)17:0028(ιαν 28)22:00Εκπαίδευση του προσωπικού των Επιχειρήσεων Τροφίμων (ΕΦΕΤ) Θεσσαλικό ΙΕΚ ΒόλοςΣεμινάριο ΕΦΕΤ στο Θεσσαλικό ΙΕΚ Βόλου.

περισσότερα

Λεπτομέρειες

Εκπαίδευση του προσωπικού των Επιχειρήσεων Τροφίμων.

Αφορά:Το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων. Οι επιχειρήσεις αυτές είναι υποχρεωμένες να καταρτίζουν ή να απασχολούν προσωπικό το οποίο έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο σύμφωνα με την Υ.Α. 14708/17-08-07

Στόχος: Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.

Πιστοποίηση: Η Βεβαίωση κατάρτισης (πιστοποιητικό) του προγράμματος εκδίδεται από τον ΕΦΕΤ μετά την συμμετοχή των εκπαιδευομένων σε γραπτές εξετάσεις. Με απόφαση του ΕΦΕΤ καθορίζονται τα σημεία και ο χρόνος των εξετάσεων. Το Θεσσαλικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης χορηγεί Προσωρινή Βεβαίωση που ισχύει μέχρι την διεξαγωγή των εξετάσεων.

Γενικές πληροφορίες: Το πρόγραμμα είναι διαρκείας 10 ωρών. Οι εκπαιδευτές είναι επιλεγμένοι από το Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ. Στους εκπαιδευόμενους παρέχεται το υλικό του σεμιναρίου σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 15 Δεκεμβρίου 2019

Εκτέλεση προγράμματος 27 και 28 Ιανουαρίου 2020

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για κράτηση θέσης!

* Υποχρεωτική συμπλήρωση των πεδίων

ή στο Τηλέφωνο 24210 – 34016

Χρόνος διεξαγωγής

27 (δευτέρα) 17:00 - 28 (τρίτη) 22:00

Χώρος διεξαγωγής

Θεσσαλικό ΙΕΚ / Βόλος (Ηλύσια)

Ανθ. Γαζή & Ν. Γάτσου (Ηλύσια)

Downloads

ΠρόσκλησηΓια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο και τη συμπλήρωση του δελτίου συμμετοχής

X