Βόλος, Λάρισα
Βόλος, Λάρισα
Σεπτέμβριος 2024
Ένα σεμινάριο μαγειρικής βασισμένο σε γεύσεις της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας. Οι τεχνικές που θα αναλυθούν είναι σιφόν, θερμομίξ, μαγείρεμα σε κενό αέρος (sous vide), τεχνική ριζότου, δοκιμή πιάτων.
Εισηγητής: Chef Μάστορας Χρήστος
Βόλος | 24210 37991
Λάρισα | 2410 537468
Διάρκεια: 5 ώρες
Κόστος: 120€
Σε ποιους απευθύνεται
- Επαγγελματίες Μάγειρες - Chef
- Σπουδαστές & Αποφοίτους μαγειρικής τέχνης
Πρόγραμμα
Οι συνταγές που θα παρουσιαστούν είναι:
- Γαρίδα Ταρτάρ Σαγανάκι | αρωματικό λάδι, espuma σάλτσα σαγανάκι, κρέμα φέτας, τραγανό κράκερ
- Μπακαλιάρος αλά Πολίτα | εικονικό ριζότο, τσιπς αγκινάρας, μπακαλιάρος sous vide, κρέμα αγκινάρας
- Μοσχάρι Λεμονάτο | αφρός πατάτας, σάλτσα μοσχολέμονο, σέσκουλα- ποκ τσόι, τσιπς πατάτας
Οι συνταγές θα είναι βασισμένες στις τεχνικές:
- Σιφόν
- Θερμομίξ
- Μαγείρεμα σε κενό αέρος (sous vide)
- Τεχνική ριζότου
- Δοκιμή πιάτων
Πιστοποίηση Παρακολούθησης
Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, η οποία πιστοποιεί τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει. Η πιστοποίηση είναι σύμφωνη με την άδεια του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ).
Στείλε μας οποιαδήποτε απορία έχεις για το σεμινάριο που σε ενδιαφέρει και η ομάδα μας θα σου απαντήσει άμεσα.