Ο Λευτέρης Λαζάρου στο Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος.

Ο Λευτέρης Λαζάρου στο Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος.

Την Τετάρτη 29 Απριλίου στις εγκαταστάσεις μας πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο μαγειρικής για τους σπουδαστές του ΙΕΚ, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου, που είναι δημόσιος φορέας εποπτευόμενος από το Υπουργείο Ανάπτυξης, με θέμα τον τρόπο μαγειρέματος των ψαριών ιχθυοκαλλιέργειας (τσιπούρα – λαβράκι).

Πρεσβευτής του συγκεκριμένου προγράμματος ο αναγνωρισμένος Έλληνας σεφ Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος μαγείρεψε με τους σπουδαστές του ΙΕΚ και αποκάλυψε τα πολύτιμα μυστικά του.

Ο διάσημος σεφ επέλεξε, κατ’ αποκλειστικότητα, το Θεσσαλικό ΙΕΚ για να αποκαλύψει τα μυστικά της μαγειρικής του. Να θυμίσουμε ότι ο Λευτέρης Λαζάρου το 1987 δημιούργησε το δικό του εστιατόριο, το Βαρούλκο, που είναι το πρώτο με Έλληνα σεφ που κατέκτησε αστέρι Michelin, το σημαντικότερο βραβείο μαγειρικής στον κόσμο.



X